Episod Pengalaman Deyan - SHAKLEE

Assalamualaikum ... (intro kali ni agak ayu sikit, ihihiks)

cuti sekolah hampir tamat, hari sekolah hampir mendatang, kalau macam tu janganlah lambat-lambat, siap siaga kan diri dari sekarang.

intro diikuti dengan pantun, yeap menarik. on duty nanti, persediaan mcm ni dgn pantun bagai cikgu2 perlu kreatif utk tarik perhatian murid. jadi, kiranya pantun atas ni mukaddimah entry DEYAN kali ini.

Cerita pasal alam persekolahan, Deyan pun akan kembali semula ke tempat belajar. Sejujurnya, tenaga, mental fizikal amat diperlukan dan digunapakai semaksimanya. Tambahan lagi, dengan berat badan yang kian mendadak secara perlahan-lahan dan hasil kembungnya badan ni semakin terserlah.

> JADI, APA YANG DEYAN PERLU BUAT ? X KAN LA BERDIAM DIRI ? <

Masanya untuk tanam azam elok-elok, yang baik-baik. Perasaan Deyan sangatlah kucar kacir semenjak dua menjak. Hanya sebab memikirkan keadaan diri. Gelisah tengok perubahan diri sendiri. Fikir punya fikir .... lama - lama tetidur. ..... dan hari - hari seterusnya pun macam tu.

1 malam , Deyan buka blog dan nak tau apa yang Deyan jumpa ???? scroll down and see ....

kalau blogger-blogger yang dah lama berblog, mesti kenal dgn kak irine yang comel nie. yeap, sudah berkahwin tapi still nampak mcm masih anak dara. Deyan memang sudah lama follow perkembangan dia. 

Tak sah diri bila buka laptop mesti tengok entry-entry dia yg baru, very super CUTE waaa. 

Melalui blog kak irine la, Deyan mula  berminat mengenali SHAKLEE. Sebelum ni memang pernah baca pasal SHAKLEE, tapi al-maklumla....disebabkan terlalu bz dengan course work dlm maktab hinggakan malas hendak search dlm internet pasal SHAKLEE. 

Alhamdulillah, atas dorongan kawan selaku kakak yg Deyan anggap mcm adik beradik sendiri, Deyan mulakan bisnes SHAKLEE secara kecil-kecilan. Doakan Deyan semua ;) 

Okei, ni Deyan nk selitkan kejap banner milik Deyan sendiri. 





Catat Ulasan