ASSALAMUALAIKUM... pa kabar para pembaca yg disayangi sekalian, hewhewhew~
Mcm genap sebulan juga la xupdate benda ni... hohoho... (sibuk katanya) ....
ohYEAHH !!!! SEMANGAT CNY kian memuncak. esok xda kuliah, CUTI CUTI CUTI !!!! LAGI !!!! 

RINDU RUMAH ! VIEW ni paling suka suka suka ~






pantang cuti , konfom macam2 benda kena plan . tahun ni agak berbeda ya buk! bapak! ... xmcm taun lepas, asal cuti balik rumah poket kosong. taun ni special banyak, sdhlah dpt cuti, dapat lagi duit masuk.

ELAUN DAH MASUK !!!! YEAHHH !!! subuh-subuh da dgr suara org di jemuran kain ckp "POT PET POT PET" pasal elaun. mata mamai-mamai lagi, alahai bisingnya di luar. Tapi bila part elaun punya word, segar SEGAR SEGAR !!! ALHAMDULILLAH !!!! 
2014, moga menjadi tahun yg penuh keberkatan !

sebenarnya, xda benda perlu update tp tgn ligat menari2 atas papan berbutang. alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan lah. alang-alang buka laptop, terus melaram dgn cik blog lah. hehe

beginning for dis year mcm taun2 lepas juga, xda yg speciall. cuma pengisian hari-hari deyan agak berbeda dan boleh katakan lebih kepada adventure tuk reward diri balik...


bermula dgn perjalanan ke KK ikut train dr TENOM hjung2 tahun 2013... hampir 9 tahun xmerasa naik benda ni sejak kejadian tanah runtuh jalan keretapi tenom-beaufort. alhamdulillah, dgn kekuatan hati yg ada, boleh NAIK SEMULA, YIHAAA !

ni ha view capture x jadi ! hampeh~


meremang bulu roma bila ternampak arus mcm ni, masa ni mmg musim hujan. nasib baiklah xda tanah runtuh dkt sungai, alahai ~



terlintas juga dalam kepala otak ni, ada buaya ka tidak? gulppph. neverminda, abaikan.


lega banyak bila jarak keretapi jauh dr sungai... lega ada tanah kat tepi.hehe


kalau xhujan lebat, banjir, air kat sini mmg jernih yauuuwww!!!

OK semua, deyan nak tidur dlu, ini akan bersambung... baiiii ;)



Catat Ulasan